Warning: Creating default object from empty value in /var/www/humann.dk/public_html/wp-content/themes/osmosis/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Test dig selv - humann.dk

Gennemfør en erhvervspsykologisk test

Udnyt dit fulde potentiale ved at skabe klarhed omkring dine talenter, kompetencer, præferencer og motivation

Karriereskift eller ambition om at være leder?
Skab et grundlag for en klog beslutning

En erhvervspsykologisk test og en afklaringssamtale giver dig indblik i dine naturlige talenter, præferencer, motivation og behov.

Outcomes:
-Erhvervsprofil/jobprofil
-Kompetenceprofil
-Udviklingsprofil
-Virksomheds match

Erhvervspsykologisk test:

Saville erhvervspsykologiske test Wave Professional Styles ® er den test vi anvender til afklaringsprocessen.

humann.dk  vurderer denne test som den bedste test på markedet, da den er baseret på krav fra og karakteristika ved erhvervslivet i det 21. århundrede og på Saville Consulting’s omfattende forskning og validitetsstudier.

Wave Professional Styles ® er markedets stærkeste erhvervspsykologiske tests også når det handler om rekruttering og udvikling af ledere. Den afdækker bl.a. personaleledelsesstil, strategisk lederstil og evne til udvikling og tilpasning fagligt og personaleledelsesmæssigt.

Testen er udviklet til brug for erfarne ledere, direktører og specialister og kan anvendes i individuelle sammenhænge eller på gruppebasis. Denne test måler motivation, talent og foretrukken virksomhedskultur. Den skaber værdi i både rekrutterings- og udviklingssammenhænge og bidrager med kvalitet i vurderingsprocessen via sofistikeret brug af teknologi og værdifulde værktøjer, der sætter fokus på effektivitet i en erhvervssammenhæng.

Pris for afklaringsprocessen (test+ afklaringssamtale): Kr. 6.000  ex. moms

Bestil testen og bliv afklaret

Skab klarhed om dine talenter og kompetencer ved at gennemføre en erhvervspsykologisk test. Ønsker du at gennemføre testen udfyld da nedenstående formular.